Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Luchthavenvervoer van Antwerpen naar hele Benelux

Vakantieganger of zakenman? CJs Roadtravel zwaait zijn wagendeuren voor u open. En brengt u naar alle luchthavens in de Benelux: van Brussels Airport tot Schiphol en Charles de Gaulle.
Luchthavenvervoer vanuit Antwerpen

Vertrekt u op vakantie of op buitenlandse businesstrip? Dan bent u graag op tijd in de luchthaven, zodat uw vliegreis zo vlot en ontspannen mogelijk begint. Laat u daarom naar het vliegveld brengen.

Stipt

Ons luchthavenvervoer vanuit Antwerpen wordt gekenmerkt door stiptheid, betrouwbaarheid n service.

Comfortabel

Een comfortabele rit waarna u niet alleen ruim op tijd aankomt, maar waarin u ook zorgeloos achterover leunt.

Veilig

U eist veilig en stipt personenvervoer in en rond Antwerpen mt aandacht voor comfort. CJ s Roadtravel beantwoordt uw wensen.
Specialiteiten

Luchthavenvervoer: van Antwerpen tot lift off

Heeft u een business trip of een vakantie in het verschiet? Eender hoe, het goed begin van uw uitje gaat gepaard met een goede vlucht. Dit hangt dan weer af van de perfect timing op de luchthaven: tijdig aankomen, rustig inchecken, nog een snelle hap of een drankje en dan op naar de gate!

Wenst u ook dergelijke aangename start van uw reis? Ga dan voor het luchthavenvervoer van CJs Roadtravel! We zorgen ervoor dat u tijdig aankomt in de luchthaven, helpen u met uw bagage en zorgen voor een goede aanzet voor de rest van uw reis!

Met ons luchthavenvervoer vermijdt u heel wat kopzorgen, zoals fileproblemen onderweg, parkeerproblemen bij aankomst en ga zo maar verder. Kies voor een zorgeloze start vanaf het buitengaan bij u thuis tot de lift off in de luchthaven!

Luchthavenvervoer van Antwerpen naar hele Benelux

Vakantieganger of zakenman? CJ s Roadtravel zwaait zijn wagendeuren voor u open. We brengen u naar alle luchthavens in de Benelux: van Brussels Airport tot Schiphol en Charles de Gaulle. Niet alleen de grotere luchthavens worden aangedaan, maar ook naar de kleinere vliegvelden gaat onze service uit. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van luchthavens zoals die in Charleroi, Eindhoven, Maastricht, Luik en Oostende? Uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en omgeving is bij ons steevast tip top in orde en dit aan een scherpe prijs!

Stipt en comfortabel luchthavenvervoer vanuit Antwerpen

CJ s Roadtravel biedt u mr dan gewoon maar een taxi naar het vliegveld. Ons luchthavenvervoer vanuit Antwerpen wordt gekenmerkt door een mix van stiptheid n service. Ons vervoer biedt u een comfortabele rit waarna u niet alleen ruim op tijd aankomt, maar waarin u ook zorgeloos achterover kunt leunen gedurende de hele reis naar de luchthaven. Onze chauffeur staat in voor uw comfort en gemak en neemt u alles uit handen zlfs uw bagage. Gedaan met dat onhandige gesleur van her naar der met uw koffers en handbagage: met ons naast uw zijde maakt u een vliegende start!


Luchthavenvervoer: van en naar Antwerpen

Met CJ s Roadtravel eindigt uw trip zoals hij begon: stipt en comfortabel. Want ook bij uw aankomst wacht uw chauffeur u op dit keer voor luchthavenvervoer naar Antwerpen of omgeving. En wees gerust: wij houden de aankomsttijden nauwgezet in het oog. Geen probleem dus, als u vroeger of later dan gepland landt.
Zorg voor een zorgeloze start: reserveer uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen via [e-mailadres]. Laat uw contactgegevens achter en ontvang binnen vierentwintig uur een bevestiging.
© 2014-2017 CJs Roadtravel
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
CJs Roadtravel
Bosstraat 103 bus 5
2500 Lier
GSM: +32 485795544
Contacteer ons